söndag 13 november 2011

våran dag..

Igår va en riktig skit dag får man säga humöret va verkligen nere på botten..
men dagen idag har varit toppen förutom vissa incidenter som gjort att man blivit irriterad..

Men annars har vi haft en toppen kväll, med roligt och trevlig sällskap god mat om man får säga det själv hihi.. va ju jag som hade lagat det men det va nog uppskattat eftersom maten tog slut..

Under dagen va vi inne i Skövde för att shoppa lite kläder till barnen Meia växer så det knakar så nya jeans blev det till stora tjejen och Colin fick en vinter jacka så han inte fryser.. men oj så konstiga storlekar de syn nu för tiden.. Storlek 92 på jacka va ju som en lång klänning för våran lille kille så det fick bli en jacka i storlek 86 hoppas bara att det räcker med den hela vintern, jag tyckte att den va lite tajt om magen men den andra va helt enkelt alldeles för stor så vi får hoppas och se.. Vägde våra små liv idag bara för å se hur de låg till i vikten.. å oj så skoj vi fick Colin och Meia väger exakt lika mycket på grammet desutom:) lite skoj faktiskt.. men det märks ju inte.. Lillan e rätt liten tycker vi å lilleman e ju inte så himla stor..
Aja skoj hade vi ju åt det hela...

Hade nu bra..
kram kram

3 kommentarer :

  1. Mmmm...Maten hos er är ju sååå go,inte konstigt att det tar slut *thihii*...Tack sååå ♥-ligt för en underbar kväll,även om det blev lite sent!
    Farmors små söltisar är ju underbara ♥
    Roligt att shoppat kläder till dem! Lite häftigt att de väger exakt lika :) Ha en topper dag/Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Låter mysigt med god mat och sällskap. Roligt också att shoppa! Behöver jag göra till mina Troll också... men det får bli en dag framöver.

    Massor med kramar till er!

    SvaraRadera
  3. Det var en lyckad kväll som alltid med god mat hos er och det var mysigt att få mata Colin hehe

    SvaraRadera