söndag 8 maj 2011

Sandlåda sol å värme!

Ja idag har vi mest haft en lugn dag :)
Vi har mest varit ute faktiskt sen kl tio i förmiddags det har varit sååå skönt idag.
Vaknade av lill killen idag han har nämligen fått sin fullkorns välling nu i två dagar men hans mage fixar inte det. Han skrek å va helt ner bajsad stackars killen då...blev en dusch det första som hände i morse.
men sen blev det frukost och killen var nöjd igen.:)
efter detta så gick vi som sagt ut efter att barnen blivit insmorda med solskydds kräm:)
dom satt och lekte i sandlådan den mesta delen utav dagen och Colin kastade sand på syrran som inte alls blev glad av detta... Men han öste på sig själv oxå ett helt berg av sand hade han på huvudet.. för söter... han åt lite sand oxå men det var inte gott..

Idag har det varit mycket bättre med meia verkar det som hon har inte fått så många nya prickar det e skönt men dom hon har nu e väldigt stora. och eftersom dom blir så smutsiga när man e ute å leker så blir det ju duschar varje kväll. å nu ikväll så var det några blåsor som gick sönder på lillan när jag torkade henne. inte alls skönt måste svida endel och dom va stora i ansiktet stackare. men snart e de över och hon behöver aldrig få det igen...

Jag har fått ha det skönt ute legat på en filt i solen och haft koll på mina barn såklart men det har resulterat i en rosa Emelie på rygg och ben inte så skönt men det går över:)
Och nu ikväll så har jag varit på en springtur i rankås med underbara Jenny:) shit va vi e duktiga sprang 2,5 km fast inte hela tiden men faktiskt nästan det e grymt bra för att vara vi eftersom vi e så otränade..
Men väldigt skönt efteråt. Nu sitter vi här i soffan å bara myser crille e sjuk har feber...
så får pyssla om min älskling

puss å kram
sov så gott

1 kommentar :

  1. Härligt att ha vart ute i ☼ & sandlåda,Farmors sötisar!
    Hoppas Crille kryar på sig /Kram Kram

    SvaraRadera