onsdag 20 april 2011

Fullt upp!!!

Jaa idag har det varit fullt upp hela dagen vi började med att vara med Malin och Lucas för att fixa till biljetter till cirkusen:)

Sen var vi med Lucas till tandläkaren så Meia kunde förbereda sig lite innan hon ska få komma dit. Då vet hon ju att det inte e något farligt tänkte jag, eftersom hon är så blyg och försiktig av sig

Sen blev det hem och laga mat snabbt efter vi varit i affären och sedan lämna barnen hos mormor och morfar.
Då skulle jag och Crille till  Mariestad till VC.. Det gick kanon bra där det var verkligen helt underbart att få träffa en bra läkare och en svensk för en gång skull så man fattade vad han sa. Han e gammal i gemet så grymt duktig var han, han förstod bra vad jag förklarade oxå. Så nu e allt på g. Crille går ju alltid till den läkaren men nu har dom nog kommit fram till något på honom oxå..

Sen hem efter detta och snabbt iväg till CIRKUSEN shit vad skoj det var. Jag sa det till Malin att vi var nog mer spända än barnen eftersom dom aldrig har varit på cirkus... Men dom e ju så grymt duktiga och det var verkligen en stor cirkus. Meia tyckte det var roligast med Clownen han var tokig tyckte hon hittade ju på massa knas och fick vatten på sig. Hästarna tyckte hon oxå om sen var hon så trött i början så hon var lite busig av sig ville inte sitta still. Men i pausen så ville hon rida på hästen och Lucas på kamelen han e inte lite kaxig den killen:) Men Meia vågade inte rida på hästen sen i alla fall så Lucas fick rida på den i stället.
Så köpte vi lita godis i pausen och sen var allt bra. Meia satt i Malins knä efter pausen då hon var jätte trött Men hon satt stilla hela tiden. Sååå roligt har vi haft med våra stora barn idag:) Meia gillade kamelerna oxå men bara att titta på:)

3 kommentarer :

  1. Men vaa bra att läkaren var såå bra & att det är nå't på G :)
    Härligt med Cirkus mé ♥ Lilla Farmors Meia /Puss

    /Kraaam på er alla & Farmors sötisar!!
    L♥VE YOU!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt med cirkus! Och vilken tur att ni träffat en bra läkare!!
    Måste snart ses igen :)

    Kram på er!

    SvaraRadera
  3. Ja du han är bra kaxig min stora pojk men han red ju på kamelen det har han pratat om massor. nästa gång dom kommer hit får vi gå igen för det var riktigt skoj ju för dom små men speciellt för oss stora ;-)

    SvaraRadera