söndag 18 september 2011

dagen!

Jaa denna dag har gått i ett.. Började med att gå upp kl åtta men ganska lite sömn i bagaget.
Bella vaknade många gånger under natten. men med en ny blöja och lite mat så löste det sig till slut:) Meia vaknade kl halv fyra och var kisse nödig skrek som bara den, eftersom hon är väldigt mörk rädd och hade gått med på att sova med lampan släckt eftersom bella sov med henne. då vågade hon ju inte gå upp heller när hon va kisse nödig så jag gick upp och pysslade om både meia och lilla bellas om så klart vaknade av en skrikandes fast väldigt söt meia..
Meia fick sova hos oss efter detta och vi hade lille Erik inne i vårat sov rum som oxå vaknade då vi var uppe och grejade han låg å pratade en stund men sen somnade han oxå om så klart. mitt i natten kan ju ingen gå upp..

Efter en god frukost så gjordes alla barnen i ordning Bella fick bada i handfatet efter att ha bajsat ner sig totalt.. sen åkte Meia med farfar och barbro till söndagskolan oj så hon längtat och sett fram emot detta.. var inga som helst problem med att få henne i ordning inför detta..
Sen va vi alla så trötta så det fick bli sängen igen..

sen har dagen hållt igång med matlagning, byta blöjor sovande barn städning och fruktstunder oj så skoj vi haft. fast det blir ju så klart lite tjafs mellan barnen ibland när dom vill ha samma sak men men det e sånt man får ta:)

ha det nu så bra jag ska ha en skön kväll å mysa i soffan nu med en film för det e jag värld:)
kram kram

2 kommentarer :

  1. Kommer in "bloggjoggandes" :)
    Låter som det var fullt upp...
    Häääärligt med Söndagskolan för lilla Meia,Farmors tjej/Saknar Er Kraaaaaaaaaam & hoppas ni fått mysa riktigt ordentligt & sussa gott!

    SvaraRadera
  2. Låter som en underbar dag! Väldigt likt mina dagar :) kivandet mellan barnen får man ju räkna med precis som du säger! Klart att du är värd att få mysa en stund!

    Massor med kramar till er!

    SvaraRadera