torsdag 2 februari 2012

Händelserik dag!

Denna dagen har det hänt en del..
Jag åkte till hjo för att luncha men svärmor å svägerskan Anna och hennes man..
Vilket var väldigt trevligt efter det blev det att följa Anna till Vc så det blev en liten promenad i det kalla vädret nere vid Vättern.. men mysigt var det och som sagt väldigt trevligt, tyvärr så träffas vi inte så ofta Anna och vi.. vi får försöka skärpa oss med detta.

Sen blev det lite jobb och sen blev det att åka iväg för att få min första Massage..
Har aldrig fått massage men detta var skönt självklart så gjorde det ont men ändå väldigt skönt.

Sen blev det mera jobb och sedan hem för att äta mat som älsklingen hade lagat.. mysigt att slippa stå å göra sig något när man kom hem..

Efter detta så målade vi Meias rum för första gången.. Vi kunde dock inte måla hela rummet för färgen tog sluuuuut... men det var bara en liten bit som inte blev målad idag så i morgon blir till att köpa mera färg.. så vi kan måla en sväng i morgon oxå..

Har ju föresten glömt att skriva att vi har varit på Colins första utvecklingsamtal i måndags, våran lille prins sköter sig fint.. fast det visste vi ju redan såklart.. han slåss inte utan han skriker bara på dom andra barnen när dom tar hans saker det känns ändå skönt att han inte slåss men det gör han ju inte hemma heller , men han kunde ju gjort det eftersom man inte alltid är på samma sätt på dagis som man är hemma.. han e en väldigt kramgo och mysig kille vilket han alltid är.. såå skönt att det går bra för honom..

ha det gött
kram kram

2 kommentarer :

  1. Jaaa,det var mysigt att träffas & luncha,promenera mm mm
    Så bra att massagen gick bra *thihi* då gör du väl om det ;)
    Klart att lillkillen Colin är redig på dagis,det visste vi ju Pusskillen/Ha det så gott Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det var super mysigt! Vi får verkligen försöka träffas oftare :) Så otroligt roligt att få prata lite! Klart att godingen är duktig på dagis, han är ju bara för go. Åh vi måste ju bara träffas snart så jag får testa att krama honom. (ja för han kanske inte vill eller vågar hihi)

    Massor med kramar till er!!

    SvaraRadera