måndag 31 oktober 2016

Lionel 3 år och lite annat

ja nu i dagarna så har min lille prins fyllt hela 3 år. Med stor klimt i ögat och riktiga bus grejer för sig så växer han på. Han har slutat med blöja å pratar super bra. Lärt sig säga R riktigt ordentligt och betonar det verkligen i varje ord. Så söt lille mannen.
Han har haft flera dagar av firande och han är en super böjd kille över alla fina paket han fått. ❤️ Och det kom så många på hans kalas vi saknade såklart några tyvärr men så e det ibland.


Tänker lite mycke oxå för tillfället mår kanske inte toppen i kropp å knopp men jag hoppas att man kan finna lösningar på det mesta. Endel saker med hjälp av andra och endel saker får man finns frid i själv. Men allt har RN mening och allt löser dig tillslut.

Man ska ta tillvara på alla möjligheter man får och nära å kära en dag finns ingenting kvar.
Älskar min familj oerhört mycke ❤️ och livet blir inte alltid som man tänkt från början. Det kan ta tvära kliv in i något man inte vill. Men man kommer ut som en starkare person förhoppningsvis i samma liv som innan och inte ett liv efter detta.

2 kommentarer :

  1. Ja,farmors söte Lionel ❤️ ...
    Ger Grattispussar & Kramar här såklart även om det nu blir i efterskott - Gokillen så duktig!

    Ja,Em allt blir inte alltid som man önskat & du har så rätt i att man ska ta tillvara nära/kära &...Livet Irl - Det går ju inte i repris!

    /Bamse Kramar till dig

    SvaraRadera
  2. Vi firade Lionel med fredagsmys och han gillade verkligen sin röda racerbil hehe

    Hat gött

    SvaraRadera